Sol varmt å värsta medelhavskänsla, love it! Hektisk jobbdag med referenstagning, utvecklings/lönesamtal och dessutom flera möten såklart! På vägen hem ganska trångt i T banan, står och svarar på jobbmejl, har en ganska trång delvis stängd väska och stor plånbok så hur han lyckades han som trängdes lite extra fattar jag inte…. saknar plånboken ganska direkt och spärrar korten. Fanns en del av värde som presentkort, biobiljetter, kontanter, id kort, busskort etc. så inte glad nu…

Sedan till tandläkaren med två av barnen, den ena har hål och den andra borde borsta tänderna bättre, men sa att det var grannens barn!hem å pusta ut på balkongen och försöker komma i håg allt i plånboken… pisspotta!

tar med lite sommar in…

synd jag inte kom i väg till Cannes…

vilken underbar bild, måste vara jag