Full rulle på alla plan och arbetsdagen fylld av rekryteringar, utv och lönesamtal (har över50) med allt vad det innebär. Jobbet tar för mkt tid och energi även om det oftast är kul. Haft några härliga bra samtal med bra medarbetare i dag vilket ger extra positiv energi. Sedan finns det ju dessutom också de motsatta urlakande samtalen tyvärr.

Solen skiner ute och det är ju härligt iaf och ger lite extra energi! Blev ingen filmfestival i Cannes då jag inte ens hunnit ta tag i det, hoppas på inbjudan även nästa år när jag kan hinna planera. Trist men får acceptera det. Väl hemkommen sent så blir det en skön stund i solen på balkongen och nån liten blomma finns det som pryder, Anna köpt några fina penséer. Verkar ju som det blir flytt i sommar så kommer inte köpa fler blommor innan dess. sommaren verkar vara här nu