Jobbdag men helt ok med halvdag å sedan typ fredag igen, borde va så oftare!

Får låna hem en shoppingvagn då lite mkt att ta hem i dag, pensionärsvarning men oh vad mycket det fick plats däri! Sedan till födelsedagsfirande hos min äldsta väninna. Vi har känt varandra sedan 5 års åldern då vi bodde grannar i Danderyd och därefter har vi följts åt genom livet. Vi grillar korv och dricker bubbel i sköna vårspirande trädgården med barn, barnbarn och vänner. Vi kollar lite gamla kort, kul!

Här är mamma och jag. Här är jag och väninnan och sedan ett fantastiskt skolfoto😂Flärdfull redan då😅Sedan blir det vårprimörer och ärtsoppa med punch vid sittande bord. Härlig hemgjord vacker tårta med kaffe och avec, älskar the old fashion style ! Jättetrevlig em och kväll! Barnen roar sig på egen hand, skönt de är stora nu!

Fått bästa ansiktskrämen i present så nu kommer säkert ett påtagligt föryngrings resultat el iaf ok resultat! 😅 El insikten och förmågan att bära sin ålder med stolthet och krona!