Ja vilken trevlig lördag! Sover ganska länge och sedan en god frukost till Nyhetsmorgon. Sedan blir det en tur till stan och besöker flera trevliga vernissage. Börjar på vernissage på Galleri Greger på Hornsgatan där vi ser en massa härlig keramik å häftiga tavlor och sedan blir det vernissage på fler Gallerier i Gamla stan. Nedan Galleri Greger Vacker tavla ovan av Tanja Nkangi som dotter köpteTrevlig dag och gör nya trevliga bekantskaper. På Vernissage får man allt från snittar och bubbel till härlig samtal och nya vänner! Dotter köper en vacker häftig tavla! Jag ser flera konstverk jag gärna skulle köpa men inget köps i dag, tagit kort och får fundera. Ovan Vernissage på Galleri Svea, härlig färgglada tavlor i tjock olja. Nedan vernissage på Galleri Riddaren, spännande konst av Peter Hansson och där stannar vi länge och pratar.

Hittar också en fantastisk mysig Italiensk kakaffär med jättegoda amaretto kakor, köper några i en vacker burk.

Sedan till stjärnornas stjärna igen och har en kul musikkväll och får en trevlig goddiebag. Döttrarna drar ut på stan men jag drar hem jag för trött efter en så intensiv och härlig dag.

I morgon ska jag sova länge, ska ändå regna….

Måste roa mig så gott det går medans jag väntar på att livet ska peaka lite, tycker det borde göra det snart, tycker att jag förtjänar det faktiskt….

fin bild på prinsen