Vilken underbar sommardag som måste njutas på bästa sätt! Vi ses några vänninor på Strand Bistro, pratar strunt och njuter i solen vid vattnet med lite sallad och ett glas Rosé. Vi går sedan vidare till Josefinas smygöppning och njuter av den härliga stämningen under palmerna. Hade mina tjusiga rosa glittriga flip-flop med i väskan och med mina blommiga byxor och gammalrosa siden topp var jag redo för första sommardagen i solen.Blev tom lite röd av solen.

Hem och äter goda Dumpling vi får reda på att Avici dött 28 år gammal, en stor sorg, så obegriplig 🌟❤️🌟en vacker stjärna till på himlen 💫 då en av de största nu lämnat oss

R.I.P 🙏

Se hans dokumentär, har sett den tidigare och kände då verkligen med honom i sina tydliga rop på hjälp när kroppen sa ifrån….

https://www.svtplay.se/video/17478602/avicii-true-stories

Vi kommer att lyssna till hans musik och minnas

Alla tankar till familjen💔