De uppblåsta gubbsen som kompenserar sina brister med att försöka tillförskaffa sig makt så de kan få det de vill ha! Ting, position ja även människor kan man ju som välkänt köpa. Dessa gubbs rider på sin makt på många vis, inte ovanligt den ter sig obehagligt på många sätt! De som inte köps av maktens position utan har välslipade livsglasögon ser dock igenom denna kompensation av brister, brister inte minst på de emotionella planet. Vi kommer nog många nu att relatera kring några välkända män vars makt stigit dem så åt huvudet och de mist både moral och etik i farten.

Läst senast i dag om några och deras åsikter/uttalanden …..Att angripa starka kvinnor tycks vara ett vanligt kännetecken……

Självinsikt saknas i regel påtagligt och de förstår inte ens sin mkt väl synliga löjlighet som personer med välslipade livsglasögon så väl ser såååå tydligt. Man pratar om och det skrivs om chefers Ibl känsla att ”hoppas ingen kommer på att jag egentligen inte är nått”, detta kan nog vara en påtaglig känsla hos de uppblåsta om de kan närma sig sin innersta del vill säga.

Själv försöker jag undvika dessa löjliga figurer om möjligt om de kommer i min väg för de impar iaf inte på mig!