Full rulle på jobbet med allt från studiebesök av styrelsen till ett antal utvecklingssamtal, fixa annonser och hinner även äta en god bulle.

Sedan på kvällen är vi bjudna på Operan av firman. Vi ska se Fedora, med Malin Byström, ett kriminaldrama som jag inte sett tidigare. På vägen till Operan hinns det med ett besök på både Berns och Cardierbaren. Statsbesök på Grand så massa poliser.

Sedan väl på Operan i vackra Guldsalen bjuds vi kycklingsallad, lemonad och en presentation av operan Fedora. Jag byter dock min lemonad mot ett glas champagne som sig bör i Guldsalen! Föreställningen är utan paus och det är fantastiska prestationer och toner som sprider sig i vackra salen. Kärlekshistorier och intriger något svåra att hålla i sär dock. Förundras alltid över det vackra vårdade språk som man alltid får njuta av på Operan. Vill verkligen slå ett slag för vackert vårdat språk! Fick även lära mig varifrån namnet Fedorahatt kommit ifrån, har faktiskt två svarta fina men lite olika.

Trevlig dag och fin kultur kväll! Älskar verkligen att gå på Operan, var länge sedan nu. Varit på operan många gånger, både på opera och balett så har nog sett det mesta. Har även varit på många fina barn föreställningar som jag tagit med barnen på. Min favorit opera är La Traviata som jag bara älskar, kan se den hur många gånger som helst, alltid kul med en ny uppsättning.