Fick tacka nej till en internationell filminspelning på lördag då jag redan har bokat in flera andra festligheter, lördagen är ju totalt fullbokad! Filmen måste vara något alldeles speciellt då det ingick att skriva på ett avtal att inte kontakta skådespelare etc. Aldrig hänt mig tidigare, måste vara världskändisar! Var dessutom faktiskt bra betalt…

I dag har det varit en del möten men också medarbetarsamtal och än mer lite mer strategiska möten även personliga sådana. 2018 here I come!

Sara Danius fick gå och gubbsen sitter kvar, de gubbs som låtit allt det smutsiga välkända fått fortgå i åratal! Sara går dock rakryggad, stolt med stor värdighet och med en stadig blick därifrån. Sara går nu mot annat i livet och mot förhoppningsvis ett så mycket bättre liv! Önskar henne verkligen allt gott och hoppas hon har mycket stöd omkring sig och snart kan vakna en morgon med lätt och skönt sinne! 🌟❤️🌟

Väntar med spänning på att advokaternas utredningen offentliggörs, detta är inte slutet….

I morgon får det bli knytblus i solidaritet med Sara, har dock bara en, en leopardfärgad, får bli den helt enkelt!

I morgon blir det middag och festligheter i Blå Hallen, var några år sedan sist så ska bli riktigt trevligt!