Sover länge…..

Sovit mkt denna påskhelg, behöver väl det!

Skön promenad i vårsolens glans, den mesta snön är nu borta och fåglarna kvittrar så hopp om riktig vår finns.

Till modern på em på fika, bakelse och prat.

Tittar sedan på en lgh i Liljeholmen, gillar den nybyggda delen vid vattnet. Stortrivdes där men denna lgh, nybyggd fin 4a är med två stora balkonger är dock två kvarter från vattnet. Behöver väl egentligen en 5a då dotter flyttat hem igen.

Går runt i centrum å kollar, gillar det centrumet. Var väl en bra frigörelsens tid då jag bodde där för bara fina minnen.Hur mkt trevligt hade vi inte på Ciao ciao då! Sen många sköna promenader runt Hornstull och solade, badade, det var ett härligt år även om jag blev dödssjuk där ett tag. Ja blir jag sjuk blir jag ju jättesjuk! Flyttar iaf gärna tillbaka!