Anna och jag tar en sväng på stan och tittar såklart in på Lillebrors bageri och köper lite godsaker. Favvo är kardemummabullar och semlor men ingen semla i dag utan tar en croissant ist 👌Allt är jättegott, testar i dag även kavring och hårt bröd och så får vi en påse skorpor i present. När vi går är kön långt ut på gatan.Vi åker förbi huset i Norra Djurgårdsstaden och kollar området. Sen piffar jag mig inför festen. Troy tittar på

Festen inleds med årsmöte för styrelsen och blev nu invald som revisor. Hedrad och ska göra mitt bästa.

Kvällen bjuder på god mat och dryck samt massa underhållning, sång och dans. Jättekul kväll! Blir sent men får skjuts med några i taxi åt mitt håll.får gott kaffe av Dogge kommer hem med en hel kasse med fina vinster och olika presenter som blommor, nya filmer: Borg och All inklusive, smycken, krämer, städartiklar och en massa annat.här är några

Inte minst gjorde jag många nya trevliga bekantskaper! Min bordskavaljer, fast här ser han ju måttligt glad ut😂men kul hade vi

På instaflödet ligger lite mer inspelningar