Äntligen fredag efter en intensiv vecka som bara försvann! Fredagsmys på jobbet med personalenkäten i focus, hur utvecklas vi och hur blir vi bättre?

Promenad genom stan och blir intervjuad av tv 4 och försöker säga ngt klokt ang ev miljözoner i Stockholms innerstad. Reklamerar en mascara på Åhléns och får ett bra bemötande och en ny mascara. Om en vara inte håller måttet så reklamerar jag den! I bästa fall har jag kvitto el så hänvisar jag till medlemskapet el så har jag tagit kort el så tas den dåliga varan med, reklamationerna går alltid igenom! Hur mkt tjänar inte handlarna på de usla varor vi inte ids reklamera. Lämnade tillbaka ett läkemedel i veckan som jag bara vägrade ta sedan jag läst bipacksedeln och insåg att jag ansåg att ev risker var högre än den ev positiva verkan. Fick tillbaka pengarna fast det var recept lm. Bra bemötande av Apoteket. Vänlig men bestämd och det går alltid. Tänker inte betala för dåliga varor. Handling på hemvägen och sedan trevlig och god middag. Viktigt med vitaminerna och bra kost.Jag älskar denna kokosmjölk som smakar så gott och är tjockflytande iaf när den är kall, passar utmärkt att hälla på varma grönsaker för piffig smak.

Gjorde en politisk quiz och till min häpnad så var jag lite olika i mina åsikter tydligen för spände över i stort sätt alla partier beroende på område, det är nog inte alltid så svart el vitt detta med politik!

I morgon ska jag vara revisor och sedan festa på Guldtackegalan.