Dagarna bara försvinner och fort går det!

I går var läget detta

Jobbar nu intensivt med bla personalärenden, utvecklingssamtal, lönesättningar, möten, möten, möten och intervjuer. Sedan ska vår årsrapport vara klar i veckan dessutom. Hann i alla fall gå med dottern på Vernissage på Galleri Arno där Ambassadör Michael Odevall visar sina fotografiska verk bla från Torekov. Trevligt som vanligt med bubbel och mingel och killen som höll i baren tog sin uppgift på största allvarvi fick inte fotografera tyvärr.

I går fyndade jag en kudde på Room som jag suktat på länge. Jag reklamerade en finare tvålpunp jag fått i present och fick ett bra tillgodokvitto, påpassligt hade de dessutom rea på Room så fick min kudde för nästan ingentingJa nu väntar några trevliga vernissage i veckan och ett finnisage i helgen, kul!

Vädret sådär med mkt halka men lite sol ändå känner mig hyfsat pigg å tur det, knaprar min antibiotika och hoppas på hälsa ett tag framöver nu