Hyfsat ok form i dag och känts som om det vänt, skönt för så jobbigt att känna sig energilös. Mkt att göra på jobbet och betar av i bra takt, en sak i taget! På em till min coach som jag kommer i bra samtal med, får tips och idéer, hon bekräftar, ger vägledning och fick ett bra färskt boktips i ledarskap som jag ser fram emot att läsa. Två timmar flyger i väg och jag går därifrån mer klarsynt och med ngt lättare steg fylld av hopp och förtröstan:) Passerar Svenskt tenn och kollar in favoriter bla Fornasetti kuddarna jag önskar mig. önskar mig ett sånt här vackert ljus med….

Vädret skit men tar ändå en promenad längs Strandvägen.

Lite handling och ve å fasa då de har brapris på min favvo ost men måste stå emot….

Middag blir grönsaker, kikärtor, bönor, ruccola, spenat och kryddig tomatröra som jag älskar.

Lyssnar på lite fin musik jag hörde i New Orleans och blev så förtjust i o så mysig att dansa till, blir ännu piggare då!