Ja dessa två dagar på jobbet räckte väl för mig nu! Nöjd och ändå ganska ikapp! Fick höra att jag är bästa Chefen! Blir så glad även om jag såklart inte är den bästa chefen, långt långt ifrån men någon tycker uppenbarligen det el säger det ibland iallafall. Blir såklart alltid lika glad för jag gör verkligen oftast så gott jag kan men att leda andra samspelt rätt är ingen enkel Quick fix utan kräver först och främst en glädje i ledarskapet, att tycka om människor och försöka förstå hur de fungerar. En bra egen ledningsgrupp och alla bästa medarbetare som tar ansvar är också en bästa framgångsfaktor! Jag har ju dessutom supermedarbetare! Många ”gjort fel” är bästa lärosättet men så jobbigt när detta sker såklart men nu vet jag att ur jobbighet kommer lärdom! Tack för alla utmaningar, alla svåra människor och situationer för just de får mig att växa och utvecklas, gäller att inse detta vilket jag numera gör.

Skulle gått på trevlig vernissage fest men blev bortprioriterat för nödvändigheter som tog den energi som för dagen fanns.

Till skomakaren, bästa skomakare Bäckmans, min favvo! Killarna i läderförkläde fixar snabbt nya klackar och får fin glansig vinterputs på stövlarna dessutom. Alltid lika trevligt att sitta där en stund och vänta och delta i diskussioner och skratt. De har även försäljning av snygga kvalitets skor för män.

Lite handling på hemvägen och sedan middag med alla barnen och talang på detI dag fick jag en jättetrevlig festinbjudan, pimpa våren för det behövs!