Godmorgon önskar Tim var morgon Himla snöväder i natt och på morgonen så mkt nysnö som ställer till det i trafiken ordentligt med köer och bilolyckor. Anna upp tidigt till sin ridning och bussarna gick ok tur nog. Jag åker tåget med Snövit till veterinären där vi blir kvar i fyra timmar då de måste ta en massa prover. Mkt nöjd med allt bemötande på Roslagstulls smådjursklinik, varit där många gånger. Åker hem med antibiotika för 10 dagar och vi får hoppas på snar bättring. Snövit var så duktig och Tim var med som stöd. Sedan ett antal jobbsamtal och mejl, gör inget iofs men sem är dyrbart och tiden guld värd!

Anna haft en lång och kall men härligt kul dag på hästryggen. Vi blir lite godissugna efter en fylld dag så vi lagar lite god chokladmousse till efterrätt. Brukar koka som chokladkola med socker grädde sirap vaniljsocker och lite salt men hade inte grädde så det blev mjölk ist och så la jag i en smörklick och det blev super när det väl kallnat på balkongen. Strör lite vaniljsocker på. Hade gärna lagt på lite hallon och kanske en gräddklick👌