Märklig dröm jag vaknar i, så sorglig och kryptiskt, funderar på vad den vill visa mig…

Talade med min hjärtläkare i går som undrar hur jag mår, måste vara rädd om mig och ta mitt hjärtas signaler på allvar….

Hjärtat säger nu ifrån inför både fysisk och psykisk belastning. Mitt hjärta har inte haft det så lätt så inte så konstigt det säger ifrån på skarpen nu och ger mig en påtaglig varning. Varit mkt ohälsosam stress spec på sistone.

Utan hjärtats vackra slag inget liv det finns mer kvar❤️

Inget är givet i detta livet, åren och bördor tar ut sin rätt på kropp och själ så sköt om dig väl! Endast du känner gränsen så var vaksam när livet rusar, när du springer efter och försöker hänga med när livet förbi dig susar. Ja parera alla svängar som oförutsett på din livsstig dyker upp, endast du vet, ja faktiskt endast du vet när du nått din sista topp. Behövs nu, så saktar ner och säger nu ett tydligt stopp! Nu endast de som vill mig av hjärtat väl ska hädanefter få snudda vid min själ!

I dag fin kall vinterdag så tar flera sköna promenader med Troy i solen.

Var morgon kommer Tim och sjunger för oss, sjunger det vackraste han kan och gläder oss så med sin sång.

Nya blommor förgyller för oss som inte kommer i väg till varmare land!

John kommer vinna Mello

https://open.spotify.com/track/5faSzPLmJYUOnk17yFRlIe?si=IsqzMktMSGWTLNckmyLoVA