Jaha då ska jag sammanfatta denna dag, bra vana att reflektera över dagen! Vad var bra och vad var inte bra och hur förhålla mig.

I stort bra dag! En sak som jag borde gjort gjorde jag inte iofs så det får anstå till lämpligt tillfälle. Kunde tröstäta lite av presentchokladen jag glömt att jag hade som bara dök upp under en av pappershögarna.sedan uppvaktning men hann inte äta av dessa skapelser tyvärr och lika bra det …

Fått snabb lunch iaf. Bussfärd till Strandvägen och första biten helt ensam i bussen ngr stationer, kusligt nästan.I dag på em var jag första gången hos min nya coach i två timmar och det var givande. Spanade in nuläget, strategier och fick lite nya färska ledarskaps teorier att gå efter som jag tror på. Vi ska ses ett antal gånger, bra för mig spec nu! Adressen låg med fin vy över vattnet i ett vackert kallt vinter Stockholmfick mkt trevligt mejl ang ett kanon uppdrag, skickar in det som efterfrågas och hoppas!

Hem till sjuka dottern och skön vilostund i soffan.

Fortfarande stopp i toan, får ta tag i det i helgen för nu för trött för motgångar och snusk spec. Äntligen fredag i morgon och sedan har jag några välbehövliga sem dagar nästa vecka!

Snart sommar!