Anna sjuk i dag och är hemma med Troy som då blir glad. Hoppas det inte blir långvarigt för sportlov nästa vecka. Kallt ute i morse -8

God frukost på jobbet och hyfsat ok arbetsdag med lunch och fika😊 men orkar inte handla el posta mitt paket i dag heller…

Hem till min sköna soffan men först lite vila i sängen. Barnen får pasta med frysta räkor, spenat, riven ost och kryddor.

Frustrerande för glömmer min medicin hela tiden så nu har jag ställt den i skåpet bredvid kaffet så jag ska komma i håg, hoppas det hjälper.

Ser på Agenda om Palmemordet. Bodde precis där då det hände, var ute med hunden exakt då precis 23,30 just ovan trapporna där mördaren sprang opp och kommer i håg, tror inte det är Petterson!

Underskatta inte vänlighet/snällhet, prestigelöshet och att lyssna på din medmänniska! Försök inte mästra och vara en besserwisser el tro att du är bättre för det är du inte. Ingen är bäst, vi framstår olika och vi är bättre på vissa saker men vi är lika viktiga. Låt ingen sätta sig på dig för då fyller du bara den personens behov, den personen mkt dåliga behov! Återigen för detta tål att upprepas var dag: det du säger och gör säger endast något om dig och hur den andre responderar på det säger då något om den! Kom i håg det!

Du kan välja hur du bemöter andra och du kan välja hur du vill tolka en situation. Jag utgår från att alla vill i regel vara bra och gör oftast sitt bästa efter just sin förmåga. Jag tycker gardinerna i sovrummet blev bra på högre höjd. Har rensat bort gamla rötter och all Orchidejord och satt alla orchideer i en skål med bara vatten, får se hur det blir.

Stopp i wc på nedervåning, inte kul!

I morgon är en annan dag, en ny dag✨sov gott världen 🌟