Ja i dag vackert snölandskap. Upp tidigt och till arbets EKG på DS. Kopplas upp med bälte, elektroder och blodtrycksmanchett och får tala med läkaren och sedan bara hoppa upp på cykeln och trampa på. Får bedöma svårighet/ ansträngning/ont i bröstet med jämna mellanrum. Jag blir bara pressad till puls 140 skönt nog. (När jag gjorde det för många år sedan pressade de som tusan) När de pressade pulsen med lm och kontrast var jag uppe i över 150 och då blev det inget bra så var lite orolig nu inför detta. Gick bra och fick endast små ont så fick vila och sedan gå hem. Kände mig dock faktiskt inget vidare så gick hem å la mig innan jag skulle till läkare med son. Sonen för övrigt bara tjatar om att åka på språkresa i sommar till Japan! Jag har fått en banan ansiktsmask som ska föryngra på 10 min så har naturligtvis stora förväntningar, den var skön och behöll den på säkert i 20 min eftersom mkt måste föryngras lixom men ser till min besvikelse inget som helst resultat…..

Måndagen bara försvinner, ja som de flesta dagar gör, dagar ska bara hinnas med och avverkas! Hemskt för tiden tickar ju ner…..

Är jag på rätt plats? Gör jag det jag vill/borde/måste? Ska jag ändra något? Svåra frågor så viktiga att ställa sig emellanåt.

Nu dejt med John Blund, lugnast så och mest harmoniskt.

Får se i morgon hur mkt mina väntade högar växt….

🌟✨😜🙏tacksam för var ny dag ❤️inte att ta för givet…..