Fettisdagen i dag ju och får massa inspiration på Nyhetsmorgon om jag skulle blir sugen! Barnen har iaf beställt semlor! Åh se lakrits semla 😱 har bestämt fika på MR Cake i veckan❤️ håller mig tills dess, ska man äta bakverk ska det vara delikata bakverk!

De talar även om nya trenden med Koreanska hudvård med masker och hälsoserum, intressant!

Får var dag små fina omtänksamma sms tel etc, värmer och lagar mitt sköra❤️

Tänker som sagt en del extra nu när livet lite varnade mig igen och saker ställs på sin spets. Har inte haft ett liv med silversked i mun precis, har upplevt stor sorg i livet, en svår akut sepsis några år sedan och känner nu igen känslor och tankar som kommer spec i dessa livets svåra situationer. Vi får alla vår beskärda del av sorg/ kriser genom livet och till de som man så tydligt märker att de ännu inte har haft dessa aha upplevelser i livet, livet kommer hinna ikapp även er……

Eftertänksamheten kommer och jag ser saker klarare som jag vanligtvis inte ser (el orkar se) Ser relationer, kontexter och annat på ett nytt mkt klarare sätt vilket berikar eftersom jag då får insikt och kan göra val utefter det. Det är bara med dem med liknande upplevelser som man kan diskutera dessa insikter och upplevelser med, vi har varit på ”ett ställe i livet” där de andra inte varit och vi kan känna det gemensamma i den upplevelsen. Har tur nog bästa livscoach i min allra bästa vän och tack för det! Riktiga vänner ovärdeligt och så otroligt viktigt! Det jag har absolut svårast för är dessa människor som anser sig vara besserwissrar på än det ena än det andra ja även på livet, de kommer med sina plumpa kommentarer och i sina egna ögon bästa käcka råd! Det är dessutom oftast de som uttalar sig, de som ingen erfarenhet har av just dessa livssituationer. Uppskattar verkligen mest egenskaperna prestigelöshet, ödmjukhet och genuin omtanke hos människor. Människor med dessa egenskaper urskiljer man lätt i dessa situationer och de är de jag vill ha i mitt liv! Lisa Nilsson sjunger Thank God For Sending Demonds… Ja många är väl sända till min livsväg för att jag ska prövas och växa som människa😅 men det är först efter man märker sin mentala tillväxt av dessa prövningarnas ”relationer”.

Tack alla för omtanke och livsråd! Min inställning ska alltid vara att alla menar säkert bara väl! Utgår självklart att alla verkligen försöker efter förmåga att göra sitt bästa på alla vis! Lever efter att jag tror på att man ska sträva efter att verkligen försöka göra den bästa versionen av just sig själv såväl inuti som utanpå! Då har man ju dessutom bidragit till ngt bra för sin omgivning! Inget är självklart, inget är givet i detta livet!

Nu sänder jag många tankar till de enorma och ofattbara situationer som de i krig och förföljelse varit utsatta för, vi kan ALLRIG ens föreställa oss! De söker hjälp och skydd på främmande okända platser i världen bla hos oss och vi ska hjälpa av hjärtat de som ingen annan väg har! Sedan ska hjälpinsatser så långt som möjligt ske där människorna lever för tror ingen vill lämna sina rötter, sitt land, hem och anhöriga frivilligt.

Tack för smink och filter!

Alla hjärtans dag i morgon, för mig en dag att göra gott för någons hjärta tex med kärleksfull handling❤️ Att symboliskt ge en kärleksgåva är väl underbart men det ska inte ta över är min åsikt vet dock att handlarna tycker helt tvärt om! Ja som ni vet, blommor gör mig glad!Gissa middagen……

Det enda som saknas på bilden är ett äpple, parmesan och ett passande gott vitt vin sen är det en fulländad middag👌En middag som får smakerna att ta glädjeskutt i gommen och med ett gott passande vin därtill så blir det även fantastiska piruetter i gommen!de andra valde pasta till.

Snart får jag hjälp med mina gardiner🙏

Kanske ska bli hantverkare för de verkar leva i en icke tidsstyrd tillvaro🤔

Mkt soffhäng denna vecka.

Du kan alltid göra ngt för de som verkligen behöver, en god sak, skänk en slant för att hjälpa plågade djur så har du iaf gjort nått !var en etisk medveten konsument i dina val!