Sovit hyfsat och vaknar 05 av frossa men tur nog ingen feber utan bara nån frusen obalans. Tempen mäts fö med laser! Det är calici på avdelningen så kryper långt ner i sängen. Får god lunch Sista provtagningarna innan hemgång och blir utskriven på eftermiddagen med lite medikament, sjukskrivning och förmaningar samt återbesök för bl.a. arbets EKG. Kom på att jag kan läsa min journal och provsvaren på 1177, bra ju! Pappa snäll och hämtar trötta mig hem, tack! Hemma har barnen skött sig exemplariskt, tvättat, städat å skött djuren, bästa barnen! Troy blir så glad såklart, säkert gladast! Skönt få duscha, haft massa sladdar och tussar på mig och tar bort de sista tryckförbanden. Står ju på blodförtunnande så måste var mer tryck än vanligt på stickställena. Fått bästa proffsiga vård av fin kompetent personal på alla sätt och maten varit jättegod så har inget att klaga på. Tack Danderyds sjukhus avd 70 och den fina personalen. Får i internposten bästa hälsningar och nalle av kollegerna. Vänlighet värmer och lagar ett sjukt hjärta❤️Ja äntligen i min sköna soffa, vila nu Lena….

På mitt nattduksbord finns viktigheter numera som larm, nitroglycerin, vatten, glasögon, handkräm, lypsyl och en kärlekssten…..

Hmmmm……