Sovit hyfsat trots alla sladdar och ligger kvar på HIA god frukost och gör en äggmacka

I dag undersökning, kontrast via artär i handled å in i hjärtat och åtgärdar förträngningar vb.

Betar av några mejl och jobb samtal, går ju inte att värja sig…

Sätter i gång massa tankar detta…

annars vid tämligen gott mod för stunden och mkt väl omhändertagen av super personal, kanske ska passa på att rekrytera lite….

uppgraderad här på ❤️intensiven och får nytt eget rum med TV 😍

utanför bygger de nya akut intensiv lokaler och ser lite stiliga män ibland men tyvärr går de hem tidigt

Besök först av mamma och sedan av dotter❤️fick choklad🙈

Angiografi var inte kul men fick stesolid och bedövning innan kateter in i artär i handleden, inte skönt! Kunde känna fibern hela vägen och en skum olustkänsla när den väl var i hjärtat men det hela gick snabbt. Sedan tryck, mitella och obrukbar hö arm nu ngr dagar.Sen trevligt besök av bästa väninnan och orkar vara ganska pigg en timme. Pratar av mig lite, viktigt att kunna göra det Ibl med någon klok person och vi pratar om allt verkligen. Måste dricka mkt å kissa ut den giftiga kontrasten så blir mkt bubbel. Sköterskan kommer och drar luft ur kuffen regelbundet men trycket måste vara kvar, inte skönt….

Såg bra ut i mina kärl vilket såklart var mkt glädjande så måste finnas annan anledning till smärtan och de förhöjda värden som uppkom vid syrebristen. Kan vara en upplöst propp el spasm. Får se vad läkare säger i morgon. Fortfarande uppkopplad, dropp och medikament trött men mår dock bättre än i går.

Glad och tacksam för varit så många som hört av sig på olika sätt när jag legat här vilket gläder och läker mitt sjuka hjärta ❤️som vanligt i kris är det inte alltid dem man tror och förväntar sig som hör av sig och man märker snabbt vilka som bryr sig om en. Intressant och oftast glädjande reflektion och även ett uns av besvikelse när de man tror ska höra av sig kanske inte gör det på det sätt man förväntat sig. Jag hinner tänka en del nu och det är bra….

Hoppas på en ok natt nu.