Vi föds olika, med olika förståelse, tålamod och empati för andra människor och medvarelser på vår jord. Vi föds med olika förmåga att vilja förstå helhet, samband och se kontext. Vi har olika förmåga att och vilja göra gott, att vilja förlåta och att se vad som finns bakom orsak och verkan.

Det kan vara Karma…..

Tänker att de empatilösa måste födas om för att förstå med inlevelse andra individers situation och lidande.

Undrar varför inte fler är engagerade i den värld vi lever i tex när det gäller vad vi gör mot djuren, vad vi gör mot dem som inte kan försvara sig! Hur samhället fungerar för sjuka, svaga och gamla. Varför tar inte fler aktiv ställning? Varför? De blundar fast de vet…..

Protestera!!!! är folk inte kloka?????

så engagerad i vargfrågan där våra djur bara slaktas av en blodtörstig empatilös jägarkår.

Sedan handlar jag också via appen Karma och mkt nöjd med det! mello 2018

Det är ju ändå lördag