Äntligen fredag så efterlängtad, kändes som en lång, seg och högintensiv mötesvecka! Gått i ett denna vecka, jobbet känns nästan övermäktigt när man lixom inte hinner få undan nödvändigheter då jag sitter på massa möten, rekryterar, sedvanliga chefsuppgifter måste göras och så bygga nytt sjukhusmöten på det med allt vad det innebär, hoppas dock hinna i kapp nästa vecka och det är ju faktiskt kul oftast! Tur dessutom att jag har bästa medarbetarna när jag själv inte tycker jag räcker till. En medarbetare bjöd på helt underbar mandelmassa kladdkaka och så fick jag så fin present av en annan

Lite nya tulpaner pryder och gläder.

Köpt ny Cava, eko och dessutom himla vacker flaska!

Godaste fisksoppan till middag, blir alltid på en höft beroende på vad jag har hemma så i dag blev det såhär: fräser hackat i smör: vitlök, sötpotatis, potatis, palsternacka, jordärtskocka, purjo, rödlök, paprika och kokar halvklart i Herbamare saltat vatten. Sedan i med chiliflingor, lite timjan, rosépeppar, Himalayasalt, spenatblad, finhackat syrligt äpple, frysta ärtor, färsk torskfilé och färska räkor sist i med cava, vispgrädde, räkfonden, peppar, saffran och gurkmeja. Garnerar med räkor avokado och spenatbladBlir sååååå gott. Hade gärna haft fänkål i men hade ingen! Trevlig fredagkväll 🥂🍾