Ja märkliga sjukdomar finns och en av dem har drabbat mig nu, har fått öronspottkörtelinflammation med svullnad värk å feber. Gick till jobbet och hann med en hel del och sedan fick jag turligt nog en snabb läkartid med provtagning, sedan hem, vila och medikament. Bör helst vända och gå över på en vecka annars blir det mer utredning. Mår inte bra….Hinner inte med att inte vara i form, jobbet bjuder fyllda arbetsdagar med bl.a. många möten och intervjuer, har fyra intervjuer i morgon insprängda i redan fylld arbetsdag.

Köpte iaf lite extra D vitamin droppar och ingefärsshot. Äter dessutom mina hälsopulver, frön, bär och citroner (och ngr Lindt kulor…choklad är nyttigt) Värken inge kul, som rejäl tandvärk ungefär. Denna Tweet bjöd ett supertips!😂kloka ord….

blommor ger extra glädje

Blir en tidig kväll med antiinflammatoriska och starka värktabl