Slö välbehövlig dag, tackade nej till både filminspelningen och Finnisaget i kväll. Tvättstuga ist och fixar gardinerna, nöjd! Kunde i dag även hänga upp kökslampan då värden äntligen fixat krok.

Långpromenad i vårsolen och sedan en skön em slummer.

Till middag blir det godaste fiskgryta: i stor form i ugn läggs skivad potatis och jordärtskocka, spenatblad, rödlök, skaldjursmix, purjo, vispgrädde, herbamare, peppar, dragon, gurkmeja, torsk, vitt vin och parmesan på. Blev supergott!

Ser stjärnorna på slottet och denna säsong varit underbar att följa och så fint i kvällens program att få ”lära känna” Bosse Parnevik. Bosse har ju funnits i mitt liv via tv och bjudit många, många glada skratt. Fin man, varm, prestigelös, humoristisk, intelligent och dessutom såååå stilig, tyvärr ovanlig så verkligen ett stort grattis till frun! Vänlighet, snällhet, värme, prestigelöshet, självironi, självinsikt och omtanke är verkligen ovanliga egenskaper och borde värderas högst! De vänner jag numera vill ge min tid och umgås med är de människor jag värderar högst! Man lär genom livet att värdera och skilja folk åt, vilka man kan vara sig själv med, vilka som finns där oavsett, de man kan lita på och som man mår bra med. Inga spel för gallerierna biter…

Motsats ovan ses tyvärr oftare som tex liknande Narcissism drag …..