Full rulle dagen lång med intervjuer utv samtal och andra möten, kul men inte mkt luft. God lunch från Café Blåbär gör att jag orkar hela dagensedan hem och såklart handling på vägen. Gav återbud till inspelningen i kväll då jag faktiskt inte orkar i dag då full sedvanlig rulle på kvällen med div jobbmejl och tele, matlagning, tvätt å ut med hunden. De ensamstående utan barn har ingen aning vad extra detta innebär som en helt vanlig vardag är dvs var dag! Dvs med tvätt, handling, tunga kassar, läxor, nattning etc å de som är två har inte heller någon aning av hur det är att vara en på allt detta…. glad ändå men lite slut Ibl

Hetsar upp mig på all ogrundad jakt på varg å andra djur där jägare bara räknar trofé och där etik och moral inte existerar, tyvärr godkänt i Sverige 2018 och försvaras ogrundat såklart av jakteliten och dess vänner i politiken

OCH DETTA FåR FORTGÅ 2018 !!!! ViDRIGT!