Skulle ju på så trevlig middag långt ut på landet men så kom sjukdom i vägen, trist!

Fick mysa till det här hemma ist och öppnade fina presenten och skåla för livets glädje och sorghittade super god julmust som såldes ut, ska bara köpa sådan hädanefter.

Sen blir man ju galen på Trump också, ngt nytt var dag den mannen bjuder på, galet! Hur länge kan han få sitta kvar?

Kan inte heller lämna Grimma, hennes öde och kamp som berörde mig och så många andra. 47000 skrev iaf på! Dessutom många markägare var emot jakten!

Så upprörd för alla grundlösa jaktbeslut på våra vilda djur i Sveriges skogar! Insyn och grundlig granskning behövs i detta fall av fallet Grimma, syna politiker, domare och länsstyrelse med sina tjänstemän! Så här får det inte gå till! Det verkar dessutom som om dom jagade ut henne från den nationalpark hon var fredad i! En av världens mest kända och erfarna spårare har i dag konstaterat att allt tyder på att Grimma blev jagad ut ur nationalparken! Finns spår av att hundarna varit utanför stigarna inne i nationalparken och skott kom därifrån och man ser spår av passkytt!!!Detta är så smutsigt på alla vis, så vidrigt! Må de ovan skyldiga till detta ställas till svars och önskar dem dessutom många många sömnlösa nätter!

Den europeiska domstolen för mänskliga rättigheter har i en dom 2012 bestämt att ingen kan tvinga dig att tillåta jakt på din egen mark, om du kan övertyga dem att du av etiska skäl är emot det. Det är din mänskliga rättighet. Tyvärr verkar det som att det fortfarande är okänd i Sverige. Därför kommer här en länk till beslutet: https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.zwangsbejagung-ade.de%2Fdownloads%2Fcaseofherrmannvgermany.pdf&h=ATOxeOuT57GVa_dvFm8R-ln70cfoGWfXtD7yeFtwIivm6iJiKSPV6J-nwDYpRit00BEaVJZpHKhfya6LgFd404MFds4ytAZ_wdFqugycOFG6S9LI1rgYsUNGzvka-CaBSdXljAJ0VoP4

SM i rävjakt snart, helt galet man tror inte det är sant, djurplågeri och inget annat! Ny djurskyddslag va det vist, verkar sakna en hel del den lagen! Lodjursjakt, rävjakt, björnjakt, bäverjakt, vargjakt ja de vill ju nästan utrota våra vilda rovdjur! Vi måste anpassa oss, lära oss att leva i respekt och i samklang med djuren på vår jord, respektera och värna den biologiska mångfalden! Ni som vill läsa mer kolla upp statistiken på de djur som är farligast för människan i Sverige, ja inte är det rovdjuren iaf! Rensa ist bland oseriösa jaktledare och jägarna bakom bössan för de är de som är de vi bör se upp med. Hundar fö angriper och ställer till en hel del fula skador och död både på djur och även i sällsynta fall även människor. Jakt ofta plågsamt hemsk för djuret och dessutom skjuter ju jägarna Ibl även varandra, fruar å även hundarna sina dessutom! Rensa!!! Rensa våra skogar från dessa oseriösa jägare som ägnar sig åt sk lek och hobbyjakt och endast nöjesdödar!en vacker text av en vän

mina favvolåtar just nu, musik ger mig livsenergi….

Fick biljetter till Guldbagge efterfesten Hasselbaggen, med middag innan festen på Hasselbacken å storbildsskärm😊 kul!<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
nferens i Hongkong om en månad, spännande och intressant på alla vis!nya mässings brickan jag fått som kompensation för en sen leverns blev bra på detta brickstöd och så blev den brickan i sin tur jättebra bra på Hjertén brickstöd.

Ja man kan på enkla vis piffa lite. Postnord ersatte mig med biobiljett dessutom. Det lönar sig verkligen att ta vara på sin rätt att reklamera dåliga saker och klaga när vara el service inte håller måttet!