Tänder ett ljus i kväll så många har engagerat sig i att försöka rädda Grimma på alla vis, att skilja fakta från rykten samt överklaga det felaktiga ogrundade beslutet baserat på usla argument av länsstyrelsen. En del har försökt rädda vargen tom med sina egna kroppar och stöka i skogen, all heder till er! Grimma hon som bara ville leva sitt liv som varg i sitt hem skogen. Vår bebyggelse kommer närmare skogen och vi stöter i hop även med rovdjur men en del blir så nervösa av detta och en del älskar att nöjesdöda och Ibl går dessa folk i hop trotts att belägg inte finns för beslutet i länsstyrelsen och sedan råkar domaren dessutom vara jägare och anmälan komma från lite för nervös politiker som fö bör avgå! Granskning av länsstyrelsen och hur domaren agerade är på sin plats för vi folket tappar helt tron på rättsystemet när vi får reda på hur saker går till bl.a. hur detta beslut fattats.

Vi måste lära oss att värna djur och natur, leva i samklang på jorden som faktiskt inte bara är vår! De som lever nära varg i vårt land skulle aldrig agera som nervöst skrivbordsfolk utan kunskap. Skjutglada/galna nöjesdödande gubbs bör rensas bort från våra skogar fö. Hoppas verkligen inte att jag känner någon sådan!

Sedan skrivs det om avlivning av våra djurparkers djur och nu fina lejonungar, ekonomiska intressen styr! Inte moraliskt etiskt och detta kan inte rättfärdigas! Skrota djurparkerna! Besök inte djurparker!

Tänk om fler kunde engagera sig lite i det som är rätt! Vi med förstånd som besitter en etisk och riktig moralisk kompass måste höras, synas och kämpa för dem som ingen röst har! Engagera er, gör iaf nått! Kan vara skänka en slant el signa petitioner tex bara du vaknar och gör nått!

https://elisabethoglund.se/blogg/sodertornsvargen-grimma-skots-ihjal-idag-det-ar-sa-upprorande-och-sa-skandalost/

Läs detta ang beslut av skyddsjakten https://mitti.se/nyheter/skjuten-kanner-ilska/