Jakten på Grimma är vidrig! Domaren är jävig för han är själv jägare och var den som sökte målet trots att målen ska lottas ut bland domarna! Han vill inte ta emot överklaganden och är otrevlig! Vidrig jakt tillåten och Grimma har faktiskt inget gjort, hon fäller smådjur för egen överlevnad och letar endast en livskamrat! Hon är fredlig men lite naturligt nyfiken vilket skrämmer livet ur fina rädda oroliga nervösa skrivbordsfolket! Länsstyrelsen fattat beslut på felaktiga grunder och går emot sina egna regelverk! All heder åt de som på alla vis försöker hindra denna vidriga jakt som drivs av jägare med mkt aggressiva hundar! Sverige borde se över odjuren bakom gevären i stället då de är en påtaglig fara! Borde sållas bland de skjutglada gubbsen i våra skogar, skjuter både hundar och kamrater! Många av skjutglada gubbsen saknar både förnuft, empati, moral och etik! Måtte Grimma fly och klara sig och låt gubbsen få med sig sitt välförtjänta och dåliga livskarma! Grimma må du klara dig från Sveriges hemska odjur ❤️🌟🙏