Inte mkt sömn, vänder på dygnet…

Nyhetsmorgon visar goda mousserande viner och Champagne, vad som passar till vad.En sväng till stan och inhandlar bl.a. gott julkaffe på NK. Träffar dotter. Åker till Kristallrummet i gamla stan och köper nya kristaller som jag känner att jag skulle må bra av och så en bunt salvia. Måste ställa in väderstrecket noga. Rosa kalcit, citrin, kunzit, bergkristall och hematit blir det. Guldflingor har jag sedan tidigare.

Passerar adressen där farmor jobbade i Nordlings mode hattaffär när jag var liten, besökte henne där och minnen kommer. Såg dock annorlunda ut då. Hö dörren.fina presenter Anna tvingade mig faktiskt!

Sons flickvän kommer från Umeå och stannar i en vecka.

Hemmet känns luftigt, städat och fyllt av god energi.

Läs lite om Feng Shui för goda energier…