Vi sover länge nu i juletid då det blir sena nätter. Skön dag som bjuder uppehåll och iaf en liten promenad med Troy och sedan en kaffestund hos modern med gott hembakt. Hon mår ngt bättre och ska till läk i morgon får vi se vad läk säger. Till Täby c och hämtar medicin, fixar lite ekonomiska viktigheter och handlar vackra stearinljus till mkt bra reapris. Plockar bort alla tomtar och annat rött julpynt för julen är ju nu passé och vi går mot hopp, nyår och en ljus efterlängtad vår! I morgon åker den vackra men jättebarrande granen ut! Ut med det gamla och in med det nya för nu kommer ett nytt spännande år att ladda inför, 2018 närmar sig med stormsteg! Anna och jag har en lugn skön filmkväll och jag tar mig en skön spa stund med nya sköna softande väldoftande julklappsprodukter från Rituals. Viktigt med vissa ritualer för att markera tex ett nytt år. I morgon blir det kristallrummet för inhandling av en vit salviabunt för att just rena, ut med det gamla och in med ny ren energi! Lite städ blir det också. I kväll ser jag fram emot att ligga i min sköna renbäddade säng och läsa nästa kapitel i boken…fick ju en krona här på bilden✨skålen till ngn spec