Vi sover länge och själv hostat hela natten. Barnen vänder lätt på dygnet på gott och ont. Lämnar tillbaka lite julklappar som inte passade och får trots att jag inte har kvitto utan tjafs tillgodokvitton ist. Handlar lite bra saker.

Regn hela dagen så ingen vettig promenad med Troy, trist för vi behöver båda en långpromenad. Sen lunch och hittat en riktigt god mumma

Ser först Lejonkungen, en favvo! Sedan ser jag En man som heter Ove, så bra film! Filmen spelar på så många av livets känslor och bjuder både skratt och gråt. Jag ser gärna om den fast jag sett det förut, glömmer numera så mycket i en film så kan se om flera gånger.

Goda rester i dag med och gör en smarrig Jansson dessutom.

Granen barrar som tusan så dess dagar är räknade på en hands fingrar…. ja julpyntet får max stanna till nyår för sen är det vår!

Barnen snackar i köket och jag har egen skön soff å tv tid. Med Troy Ser Lena PH show, glatt överraskad för det handlar om livet, lite sentimentalt och igenkännande djup så här i nästa livsfas….

ett fint minne från fb i dag

börjar läsa boken jag fick i present nyligen