Hostat kopiöst i natt men blev bättre när jag satt upp å sov, inte förkyld utan bara hosta. Handlat lite som var kvar och fixat köttbullar (köttfärs eko, mixad lök, vitlök och vispgrädde, stek bullarna i slutet m grädde och honung) och min grönkålsgratäng (kokt färsk grönkål, lök, äpple, morot, vitkök och i gratängsåsen grädde parmesan och konjak). Sedan görs eko skinka och knäck. Hälsade på mamma som mår sådär, vi slipper inte undan någon då ålderdomens sjukdomar smyger in så obarmhärtigt oskönat….

Livets synder gör sig påminda som rökningen, rök inte!!!!

Ta vara på livet- lev här och nu för du vet ingenting om morgondagen….

Jag swishar och skänker matpaket till UNICEF, vem kan låta bli…

djuren får även de en slant och vargen Grimmas beskyddare med💫

ser Svensson Svensson jul, älskar 🌟