Skolavslutning med sång och glädje, nu dock är barnen stora så kanske var en av de sista. Nu allt måste vara klart till julledigheten så bara beta av allt på jobbet och sedan hoppas att tjänstgörande personal i julhelgen håller sig friska och kollegiala så inte kompisarna hamnar i skit. Mkt godis har det varit sista veckorna, i dag fick vi mycket gott igen, får skärpa mig nu. Min julribba blir för övrigt den lägsta någonsin då jag inte kommer att hinna samla energi för att orka stå i baket el fixa sill men å andra sidan fixat julmiddagar i över 30 år 😅

Väninnan berättar om 4 barnsmamman som just dog i cancer, tog 6 mån, de små barnen lämnas med far kvar. Ett av barnen frågade om hon fick sms min vännina godnatt för att ha nån å tala med😓 perspektiv så här i julestressen….

Mamma mår fö bättre å får nog komma hem i morgon vilket var skönt.

Stilla natt den mörkaste natten på året…

ett glas vitt i soffan å pustar ut, må det bli en vilsam jul.