Ja i dag semesterdag jag tagit tillbaka då det blivit för mkt jobb på mina semesterdagar, blir så ock i dag med ett antal mejl och tel samtal.

Tvättar. Städar. Julhandlar på Täby C och lyckas få till alla klappar, iaf nästan klar. Jag är bra på handling för vet vad jag ska ha, är målinriktad så går ganska fort, hittar dessutom alltid bästa kön. Blev bra klappar! I morgon blir det matlagning, ska bidra med köttbullar och grönkålsgratäng till julbordet för över 20 pers.Nu är mamma hemma från sjukhuset men fått massa mediciner och ska på fler undersökningar. Ni som röker, sluta genast för priset ni får betala kommer komma och jag lovar att ni inte anser att det var värt det!

kvällen avslutas med julklappsinslagning och son påtalar bestämt att man ska slå in klappar med kärlek och inte perfektion ❤️