Ganska ok jobbdag med avtackning av medarbetare som modigt valt att ta steget till eget företag och vi kan bara önska all lycka till! Vi bjuds såklart en massa trevliga godsaker även i dag. Fått fina gåvobrev som julklapp, fint!

Inhandlar lite fina klappar innan jag träffar tjejerna. Vi går på en mysig liten fransk restaurang med fransk bistromat i mysig miljö, café Colette. Jag tar Moules, ett gott franskt vitt vin därtill, superbt! Rekommenderar verkligen!Vi pratar av oss för det var länge sedan vi sågs, en varit i Kina på mysig resa och en av oss just fått en bröstcancerdiagnos och det väntar operation, kemoterapi och strålning, tufft! väntar, något ödesmättat med tågstationer….

Mamma fortfarande på sjukhus och blir operation i morgon.

Skönt sjunka ner i soffan sedan med ett glas presentglögg, hembryggd å god och hinner se lite av en favvofilm, ”livet från den ljusa sidan”.

Tänker på dotter som är ute å campar i skogen😅