Snurr natt var det men blev iaf en bra dag. Edith åter, Edith som hjälpt mig genom åren vid alla fester, flyttar, sjukdom mm så glad få träffa dig igen! Dagen varit bra och fått mkt gjort! Trött dock så tar mig direkt hem till soffan och gråter sedan till hjältegalans stjärnor som gör så mkt gott för andra! Tänk om alla kunde göra iaf nått, engagemang för barn, djur el skänka en slant till de som har tiden och orkar så kan de göra gott arbete! Fantastiska prestationer uppmärksammas och belönas! Godhet, osjälviskhet, att ge det lilla extra, ha hjärta för andra, ja sånt ska uppmärksammas och belönas, inte sånt som tex vem kan hoppa högst! Att sträva efter att vara bäst el att veta mest anser iaf jag att det främjar helt fel saker i en människa och i förhållande till andra. Prestigelöshet, godhet, att vilja gott el att vilja veta mest för en god saks skull, ja sånt impar på mig! Fin tv kväll 🌟❤️🌟

Engagemang gott folk! Jobba för det goda, gå ut och gör goda bra saker så kommer belöning i hjärta och själ och då blir även kroppen lite piggare😘

Må fina vargen Grimma fly och klara sig från skjutgalna gubbs utsända på länsstyrelsens felaktiga beslut och uppdrag! En vidrig jakt planeras med drivna felprogramerade hundar troligen betydligt mer aggressiva än vargen som inget gjort och inte ens visat något aggressivt beteende! Varför ska inte hon få leva? Varför! Inget, inget argument håller! Beslut baserat på rädsla och okunnighet pådrivet av skjutgalna gubbs! Ingen människa angripen av varg på 200 år i det vilda! Människan måste lära sig att återigen förhålla sig till vår jord, värna natur, djur och dess rätt! Sverige verkligen inget föregångsland! Engagemang gott folk, stå upp och gör gått för de som behöver! Skänk en slant bara du gör nått för någon, djur el människa! 🌟

Troy med fina Mouchie som bara försvann 19 år gammal ❤️de var bästa vänner! Vår tax är vän med alla, finns inget aggressivt jaga beteende, för vi har inte uppmuntrat den sidan!