Upp å hoppa pigg och alert är vad en måndag kräver! Bra jobbdag, får mkt gjort. Besök hos tandläkaren med viss ångest då jag tillhör den sönderborrade amalgam generationen. Har en superbra tandläkare hos folktandvården (litar bara på dem när det gäller hygien och steriliserings rutiner) Hade inga hål! Lycklig går jag därifrån för nu ett år till nästa besök. Köpt så god gårdshonung i helgen. Favvomacka m kaviar, purjo och dill.

Tim undrar nog över mörkret.

Ser After Dark 40 år, jag var med och såg dem i debuten på en privat fest i Metropols festvåning 40 år sedan (hjälp vart tog de åren vägen!), fattade inte på en gång att det var killar. Sedan sett dem flera gånger, hängde en del på de glamourösa ställena där man inte viste vem som var vem men kul var det alltid!

Ja kanske föddes då min syn och inställning till livets så nödvändiga, härliga och befriande glamour, just för att klara av livet. Lite glamour gör det så mycket roligare!

i morgon är en viktig dag!