Skön söndag!

Promenad med Troy och sedan till mamma på fika med supergod Lusse bulle från Gateau (en hög bulle i muffins form) och prat. Handlar i Täby C, många bra priser på Black Friday, blev dock bara mat. om man ska skänka pengar ska det vara till ngt bra! Skänker till World animal protection och Djurens rätt för de gör ett himla bra jobb för utsatt djur som jag till 150-% kan stödja! Engagemang är viktigt! Djur är utsatta, försvarslösa varelser som alla blir trogna och fredligt tama i människans vård. Vi ska inte utnyttja vårt övertag utan behandla djuren med respekt, alla djur! Den som inte behandlar djur väl, de som inte bryr sig om varifrån ev kött på tallriken kommer ifrån de kommer aldrig att få min fulla respekt! Medveten etisk människa, medveten etisk konsument med val man kan stå för är ett minimikrav anser jag. Gör så gott du kan så har du iaf gjort nått! Respekt för alla varelser på vår gemensamma jord, jorden är inte bara människans. Det är vi som skövlar och förstör och där pengar finns där finns också mycket omoral och mycket skit! Var en människa med medvetenhet, förstånd och empati!!

Lite advents redo