I morse mysig vinterkänsla då världen blivit vit! Bussarna gick iaf vilket inte alltid är så säkert vid ett antal cm snö! Blev bara 30 min sen!

Jobbar, ja nästan på ackord just nu, mkt ska hinnas, snart jul, alla måste må bra och vara glada! Det blir sena dagar var dag sedan en längre tid, skruven skruvas… Viktigheter måste tas tag i! Ler vi blir vi gladare och det känns då lite bättre! Vi försöker iaf att muntra upp varandra för då orkar vi lite till!

I går gjorde jag supergod fisksoppa med saffran och hade i egen räkfond jag hittade i frysen dessutom, resterna blir sen middag i dag kl 22 (lök, purjo, spenatblad, färsk ingefära, gurkmeja, chili, svartpeppar, salt, vitlök, hyvlad morot, paprika, tomater, vitt vin, räkfond, rödspätta, frysta räkor och saffran,)Barnen ville ha ris till och då blir det ju genast fiskgryta ist!för I kväll varit på spec Luciafirande i kyrkan, så stämningsfullt! Behövde det!

Ser fram emot lite stämningsfull advent och jul i år, stort behov av lite lugn och harmoni.

Fått så trevlig nyårsfest inbjudan i dag! Sedan ser jag fram emot en semester nångång framöver med lämplig livboj

Beundrar folks kreativitet!

Allvar när det gäller våra barns skolmiljö !