God frukost och sedan till konferensen för ett sista kunskapsinhämtande för denna gång i New Orleans. Vi testar bl.a. 3D och får en upplevelse utöver det vanliga inne i ögat, helt fantastiskt! Vi promenerar sedan genom staden tillbaka till vårt hotell. Vi hittar på vägen ett mysigt uteställe i solen. Varit fina soliga dagar men vi har tyvärr inte hunnit sitta nått i solen så nu njuter vi en stund av solen och värmen.

Staden är full av liv som vanligt, händer något i vart gathörn, kul folk som krokodilmannen bara passerar sådär, ser mkt originellt folk. En sitter på gatan och spår i kort och fångar in någon med undran om sin framtid. Ja vi fångar pulsen på bild så varsågoda, en smak av New Orleans.

Vi blir bjudna på lunch av hotellet i dag med för vi hade strul peng kvar. Passar naturligtvis på att äta dessa fantastiska ostron igen och njuter fullt ut! Konstigt för till ostronen serveras nån sorts stark ketchup och en pepparrotspasta, tar dock bara citron på ostronen och njuter. Sedan tar jag green fried tomatoes för det har jag aldrig ätit och de serveras med räkor. Kryddstarkt och jättegott!

Farväl New Orleans och tack för underbara dagar med en massa upplevelser att ta med mig❤️