Sovit hyfsat i min prinsess säng efter den sena stökiga rumsbytar kvällen. God frukost och solen skiner!konferens hela dagen med bl.a. flera bra inspirerande ledarskaps föreläsningarefter konferensen tar vi spårvagnen till ett fantastiskt område, Garden district, så vackra gamla hus med fina trädgårdar. vi besöker sedan den äldsta kyrkogården Lafayette sedan spårvagnen in till stan där vi går i French District och tar en macka och sedan en underbart god kaffe på välkända Café De Mondo som bjuder en stimmig härlig ute café miljö. jul pyntat även lyktstolparna och vi hittar julgranskulor i alla slagCafé Du Mondo med underbart goda varma beignets och Café au lait.

På kvällen bjuder hotellet på middag som kompensation för den stökiga natten och vi väljer då ostronbaren med de färskaste ostron jag ätit. En livfull härligt stökig restaurang miljö.ja vilken stad! Rekommenderar verkligen ett besök i denna livfulla, halvtokiga stad där var krog har sitt live band, musik överallt, barn sitter på trottoarer och spelar trummor på uppochnedvända tomma plastburkar och nästan var butik säljer Voodoo dockor, spec halsband, masker och annat som hör till New Orleans.