Läkarbesök och remisser, får se nu vad det blir av detta. Sprängande huvudvärk i dag igen, inge bra! Har frikort nu! Mkt på jobbet som vanligt men hinner iaf få en bra god lunch. Förbi mamma på hemvägen och bjuds en god whisky och en pratstund. Mamma säger jag ser ledsen ut på ögonen….

Många kvinnor i olika verksamheter vittnar om gamla hierarkiska ordningar, övergrepp, trakasserier, kränkningar, den makt männen har och tillåts ha av andra män, ja de håller varandra om ryggen-maktmissbruk Ja det får vara slut nu, vi måste stå upp för oss själva som kvinna och människa! De som kränker, trycker ner, särbehandlar, trakasserar, förövare, de skyldiga, även de tysta de medskyldiga ska stå till svars! Många svettas nog, farhågor kommer besannas….

Hittar så häftiga fågellampor.

Påbörjar packning inför resan och tänker se om jag klarar mig med endast en kabinväska.