Vilken helg men dotter iaf hemma nu, troligen virus😅

En hel del reflektion och funderingar kring veckans händelser….

Dagen varit späckad som vanligt med mkt genomgång och strategier

Bästa vännen haft koll på mig och ringer var dag❤️

Var på tv i dag igen på ”Första dejten” men skymtade bara till i bakgrunden. Det var en trevlig inspelning på Waxholms hotell, hämtad och lämnad, finaste trerätters med bubbel och vin👌 kul program spec när de faktiskt lyckats med matchningen och paret fortsätter att ses. Inte lätt hitta nån man gillar å trivs med så pass att man vill leva i hop. Dejta kan ju vara jättekul men svårt sen att hålla liv i lågan. Iofs lyckats några ggr i livet men det gör också att iaf jag blir mer kräsen. Ska det va nått ska det vara bra annars får det va! Orkar inte med tjafs för livet rusar. Män tar massa energi men iofs man får en del tillbaka om det är en bra man. Vad är en bra man? Tar det utifrån och in: fina ögon och leende, välvårdad, stilig, intelligent, humor, lyhörd, respektfull, generös, varm, ömsint, initiativförmåga, spontan, positiv. Attraktion och kemi ett måste! Lovar att han får tusenfalt tillbaka. Härligt att inte behöva jaga man för barn, bil, båt, hund etc då detta avklarat med råge så nu bara nöjet kvar!

Den röda tråden blir till en fin boll snart ….