Åter på jobbet med fylld agenda och full rulle minst sagt! Hållbara chefer i vården…..

Nu vården pressad, maxad och bygger faktiskt på vår fantastiska personal och dess insatser för våra patienter. Personalen ger av sitt hjärta, sin kropp och sin själ för att patienten ska få bästa patientsäkra omvårdnad. Var rädd om personalen för de vill även orka leva sina liv utanför arbetet, få välbehövlig vila och rekreation så de orkar med det krävande jobbet/livet. Detta gäller alla i samhällets tjänst som bl.a. poliser, de som sätter livet till mer påtagligt. Poliser och sjukvårdspersonal får se mkt elände, får svåra saker de måste hantera ofta under stor press och har dessutom sitt eget livs utmaningar de ska orka. Dessa yrken måste värdesättas bättre främst med goda arbetsvillkor, arbetsmiljö, möjlighet till välbehövlig semester, möjlighet till så viktig kompetensutveckling och inte minst en vettig lön! Nu möter jag dagen med ödmjukhet inför livet och med ett leende

I morse fin present

Snart helg, kämpa….

Varit en riktig skitvecka på flera vis….

På EM till veterinären med lilla kanariefågeln Tindra som är sjuk, blir antibiotika och smärtstillande, en knapp droppe. Måtte hon bli frisk! Tim följde med som stöd.

Ska fö byta bank för tycker Nordea tappat kundfokus!

Ser fram emot sol i morgon, iaf på väderkartan….