I dag begravning av kär farbror som dog alldeles för ung, endast 77 år gammal. Länge sedan vi sågs och länge sedan jag träffade släkt och kusiner vilket iofs var ett fint återseende. Tredje begravningen nu på ganska kort tid! Begravningen var i Uppsala, min födelsestad. Begravningar sätter i gång saker iaf hos mig, en massa uppdämda känslor och existensiella frågeställningar kommer där i kyrkbänken. Så sällan jag sitter så koncentrerat och känner vemod, sorg, tänker på livet som flytt alltför snabbt och jag reflekterar på att jag nu befinner mig på sista livshalvan. Minnen från barndomen kommer fram från när jag umgicks med min farbror i olika möten, ja jag minns…. Vacker begravning var det. Tittar även in i Domkyrkan där jag en gång döptes. Tänder ett ljus….Efteråt bjuds vi på god lunch och sedan tar vi farväl och bestämmer att snart måste vi ha kusinträff. Vi tar på hemvägen en bilrundtur i Uppsala och kollar min födelse adress Svartbäcksgatan vid Fyrisån.

Livet är här och nu, var rädda om varandra, gör fina saker mot de dina för man vet ingenting om vad som står på nästa blad i livets bok! ❤️🌟💫