Diagnoser,

många har diagnoser av olika slag alltifrån dyslexi till adhd. Kan det vara personligheter med olika styrkor och svagheter ist som bara passar olika bra genom historien. Förr var kroppsstyrka värderat högt och nu ett skarpt kunskaps huvud och snart kommer helt andra förmågor att värderas. Kunskapen kommer vara lättillgänglig och inget man behöver lära in. Nu ska man vara bra på att selektera och plocka ut rätt info ist. Tiden förändras och alla har sin plats och sin förmåga att ta vara på. Vi kan inte vara bra på allt! Diagnoserna är i mina ögon bara olika personligheter och förmågor!

Sömnproblem

beror i regel på stress och sömnproblem kan ge psykisk instabilitet med allt vad det innebär.

Stress

kan bero på en massa saker som relationer, jobb, ekonomi, otillräcklighet, att man trasslat till det för sig, ja när man inte ser en lösning i hur man kan lösa situationen och då blir man enormt stressad…..

kanske inte nått man vill dela varpå man blir ensam i stressen vilket gör det hela ännu värre. Stressen underminerar och förgör livskvalitén.

Depression

kan bli följden. Depression är iofs när man inte vet varför man är deprimerad och det anses inte vara depression om man vet varför man är låg dvs om lösningen kom så går depressionen över. Vet inte om jag tror på det för en långvarig jobbig situation kan nog leda till en sänkt grundstämning och kanske inte alltid sedan löses av problemets lösning/frånvaro.

Anna kan hur man slipper köerna så hon lär mig. Ny kunskap i dag med! vi hälsar på Bini på jobbet

Godaste middagsvamp gryta : kantareller, grönkål, svartkål, broccoli, purjo, banansharlotten, vitlök, soya, grädde, hackat äpple, lingonsylt, salt och peppar. Det blev så himla gott och sedan med ugnsgrönsaker och färska grönsaker därtill.

Anna och Mouchie kom som minne på Fb