Veckan flög i väg och redan lördag. Inte varit på topp, inte orkat vara social alls, inga av de kul planerade aktiviteten orkade jag med tyvärr. Knappt orkat jobbet! Skulle i veckan gått på både kul filmmingel, vernissage och champagne event…

Mkt vila blev det ist och i dag energi till en skön välbehövlig långpromenad och sov även middag några timmar dessutom. Plockat fina olika grenar till fåglarna så nu har de fått så fint i buren med både nypon och rönnbär.

Nu ser operationsresultatet ut att gå mot bättring men långvarigt svullet ömt och jobbigt har det varit. Känner att energin återvänder så sakteliga. I morgon planeras skogs utflykt och förhoppningsvis svamp. Tänk vad beroende man är av den där energin…. ibl är den bara borta… sen bara kommer den igen! Sova bra, fysisk aktivitet i någon form som passar, näringsrik mat och lite kul grejer så brukar jag kunna balansera det ganska bra. När kroppen el själen blir skadad tex som nu vid operation då går energin åt till att laga och ingen energi över till annat tyvärr så bara att vänta ut.

Fick nytt effektivt serum av dotter, hoppas det gör underverk. när jag får er återkoppling per mejl el på kik så vänligen en presentation vem du är med syfte och kommentar önskas , blir då så mkt mer motiverad att läsa, läser och svarar så gott som alla.

Fick så jätte kul filmerbjudande i dag med filmning festmiddag i skärgården i veckan men fick ju tyvärr tack nej då jag ska på två konferenser denna vecka och ingen ledig stund finns i sikte. Ja inga större festligheter denna helg mer än lite god mat och gått vin förstås i familjens sällskap. Underbara säsongs grönsaker nu

till billigt pris så blir härliga grönsaksröror av olika slag. I dag blev det dessutom god tofu med japansk eko soya och purjo och god chili , så jättegott!

I morgon är en annan dag…