SVBK Svid värk och brännkärring är jag i dag. Ögonen svider, bränner, rinner, svullna och hela jag blir i obalans. Dock fullspäckad arb dag oavsett, dagen fylld med samtal, möten, Intervju, fakturor, beställningar och strategier etc. Fick i present en fin god hemodlad tomat. Sedan hem å vila, mkt is på ögonen och massa massa droppar. Till middag god Asien inspirerad mat med grönsaksröra och ris som rullas i vattendoppat rispapper, rullas till korv och doppas i sås. Supergott! Tänder ljus och ser nyheterna som man knappast blir uppmuntrad av, tvärt om! SJ uselt sedan länge och jag tar numera själv inte risken med tåget längre då för mycket skit genom åren. Uselt på för många vis å vid tågfel får man noll info!

Rapporteras om Sexuella på kvinnor och barn, övergrepp av små små små ynkliga män som finner ett överläge att nyttja på kvinnor och barn, dess mån förevigt förbrukat rätten till ett liv i frihet! Hot och våld är de icke kommunikativa sociala männens språk! Se dem för vad de är – ynkliga små små små konturlösa män utan språk…… inte vett att söka hjälp för sin ynklighet som blir till övergrepp och våldshandlingar på dem utan försvar!

Vädret riktigt ok med sol och 18 grader, bara att njuta. I morgon bra konferens. Hoppas på bättre nattsömn i natt dock sittande…

Jätte kul att se att det är så många från olika länder som läser min blogg, jättekul!

Japan, Australien, Europa, USA mf ❤️

Kom gärna med mer inputs. Bloggen handlar dock om ett ganska vanligt svenskt vardags liv som en ensamstående 6 barns mamma i medelåldern. Chefar och lever i storstaden och tycker dessutom en massa om mkt….